counter create hit

مطالب مرتبط:
خوابیدن پس از صرف غذا باعث این بیماری می شود

خوابیدن پس از صرف غذا باعث این بیماری می شود

یک متخصص طب سنتی ضمن ارایه توضیحاتی درباره چگونگی استفاده از مواد غذایی در گروه‌های سنی مختلف، تاکید کرد که بلافاصله پس از صرف غذا نباید خوابید. تیتر 20 - یک متخصص طب سنتی ضمن ارایه توضیحاتی درباره چگونگی استفاده از مواد غذایی در ...

فواید نوشیدن آب کافی

فواید نوشیدن آب کافی

فواید نوشیدن آب کافی سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم فواید نوشیدن آب کافی ...

پروبیوتیک، آنچه که شما باید در مورد پروبیوتیک ها بدانید

پروبیوتیک، آنچه که شما باید در مورد پروبیوتیک ها بدانید

پروبیوتیک، آنچه که شما باید در مورد پروبیوتیک ها بدانید -آکا سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم پروبیوتیک، آنچه که شما باید ...

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن از جمله فواید عرق کاسنی تصفیه خون و شستشوی کبد است.  ...

کاهش چشمگیر کلسترول خون با قارچ دنبلان

کاهش چشمگیر کلسترول خون با قارچ دنبلان

کاهش چشمگیر کلسترول خون با قارچ دنبلان - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ:   کاهش چشمگیر ...

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خواص مفید میوه و آبمیوه در ...

خواص درمانی خرمالو یکی از میوه های بسیار خوشمزه!

خرمالو ۲۱درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین سی را تامین می کند و به علت داشتن ویتامین سی در پیشگیری از سرما خوردگی و درمان آن و تقویت دستگاه ایمنی بدن موثر است . نوشته خواص درمانی خرمالو یکی از میوه های بسیار خوشمزه! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

هنگام بارداری چه نوع ماهی را نباید خورد؟

ماهی هایی که خانمها باردار باید استفاده کنند ماهی منبعی از پروتئین، آهن، روی و امگا 3 است و ماهی می تواند مواد مغذی ضروری را بری رشد نرمال جنین مهیا کند.همچنین اسیدهای چرب امگا سه موجود در ماهی از جمله دی اچ ای می تواند به رشد بهتر مغز جنین کمک کند. اما بع ...

عوارض رابطه مقعدی برای زنان و مردان

عوارض رابطه مقعدی برای زنان و مردان

عوارض رابطه مقعدی متاسفانه در سال های اخیر برقراری رابطه جنسی از راه مقعد بیشتر از قبل شده است که پزشکان و متخصصان توصیه نمی کنند. این نوع رابطه جنسی دارای خطرات و عوارضی است که در ادامه به تمام این موارد اشاره می کنی ...

دیستروفی عضلانی چیست؟ انواع آن و روش های درمان دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی چیست؟ انواع آن و روش های درمان دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی یکی از انواع بیماری های مادرزادی است که عضلات را تا چند برابر آسیب پذیر و ضعیف می کند. بروز این آسیب در اثر فقدان پروتئینی خاص به نام دیستروفین است که وجودش برای عملکرد طبیعی... ...

خواص گلاب برای سلامتی و زیبایی

لطفا منتظر باشید... ...

خوردن خوراکی هایی که با عسل خطرناک است!

غذاهای سرشار از فیبر در این مورد باید محدود شوند. علاوه بر فیبر برخی از روش های پخت مانند سرخ کردن، می تواند معده را اذیت کند. به صورت کربنات در آمدن و کافئین نیز می تواند مشکل به بار بیاورد. نوشته خوردن خوراکی هایی که با عسل خطرناک است! اولین بار ...

از فواید بی نظیر چای سفید چه می دانید؟

از فواید بی نظیر چای سفید چه می دانید؟

وقتی که به چای‌های مناسب برای لاغری یا کاهش وزن فکر می‌کنیم، چای سبز عمدتا اولین چیزی است که به ذهن‌مان می‌رسد. تیتر20 - وقتی که به چای‌های مناسب برای لاغری یا کاهش وزن فکر می‌کنیم، چای سبز عمدتا اولین چیزی است که به ذهن‌مان می‌رسد ...

خواص آناناس؛ ۱۰ فایده باورنکردنی این میوه خوشمزه برای سلامتی

کریستف کلمب در بازگشت از سفر جنوب آمریکا، آناناس را با خود به اروپا آورد. در آن زمان آناناس به عنوان یک میوه ی عجیب وغریب و خارق العاده شناخته می شد و فقط در مهمانی های خاص سرو می شد. اما امروزه پیداکردن آناناس در فروشگاه ها و خانه ی بیشتر مردم دنیا کار دشوار ...

نسخه سلامتی برای نوروز

یکی از مشکلاتی که معمولا مردم در شب عید با آن مواجه هستند، خرید زیاد میوه و تغییر رنگ پیدا ...

توصیه های غذایی برای سفرهای نوروزی

در مسافرت اغلب خانواده ها به دلایل گوناگون مانند تنوع، نداشتن امکان تهیه غذا و قیمت نسبتا ارزان به ...

پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد!

پرتقال خونی غیر از شهرت خود به جهت آب میوه ی آن، همچنین در انواع سالاد، سس، برخی مارمالادها، شربت ها، بستنی، نوشابه ی ایتالیایی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. نوشته پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد! اولین بار در تغذیه ...

راهنمای کامل برای شناخت سکته ی مغزی

راهنمای کامل برای شناخت سکته ی مغزی

سکته ی مغزی یک مشکل جدی و یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در آمریکا است. سکته ی مغزی زمانی اتفاق می افتد که رگی خونی در مغز پاره و یا مسدود شود. اگر درمان صورت نگیرد سلول های مغز به سرعت شروع به مردن می کنند. نتیجه این اتفاق ناتوانی جدی بدنی و یا مرگ است. ...

خواص توت فرنگی, هشدار درباره استفاده از توت فرنگی

خواص توت فرنگی,هشدارهایی درباره استفاده از توت فرنگی

خواص توت فرنگی, هشدار درباره استفاده از توت فرنگی - به عنوان محل سلامتوزارت خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت تناقضات در مورد استفاده از توت فرنگیصفحه اصلی مگ : توت فرنگی و میوه های مفید و پزشکان این میوه دارای خاصیت فراوانی برای سلامتی بوده ، اما همین میوه سالم و مفید اگر با کوتاهی و توجه ناکافی به شتسشوی و تمیز کردنش باعث اتفاق خطرناکی واسه خود می شویم و همچنین بسیاری از ما به دلیل ناآگاهی، مواقع زیادی سلامت مان را بیش از پیش به مخاطره می اندازیم؛ تا به حال، با خودتان فکر کرده اید که بهترین راه برای تمیز کردن توت فرنگی که هم روی سطح خاک پرورش پیدا می کند و هم به دلیل فساد پذیری زیاد، به دفعات مورد سم پاشی قرار می گیرد، چیست؟ در این مقاله سعی کرده ایم بهترین خواص توت فرنگی و همچنین هشدارهایی درباره استفاده از توت فرنگی را برای شما گردآوری کنیم با ما در سایت سلامت میهن مگ همراه باشید تا برایتان به طور مفصل درباره این میوه توضیح بدهیم . تاریخچه توت فرنگی توت فرنگی میوه ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل به این شکل امروزی وجود نداشت و بیشتر موارد استفاده دارویی داشته است. در قرن چهاردهم در فرانسه توت فرنگی های وحشی از جنگل به زمین زراعتی منتقل شد و از آن به عنوان یک گیاه اهلی استفاده گردید. در جنگل های شمال ایران توت فرنگی وحشی به طور فراوان یافت می شود. به نظر می رسد که اولین رقم اصلاح شده در زمان صدارت اتابک اعظم از فرانسه به ایران آمد و به نام اتابکی خوانده شد. خواص و فواید توت فرنگیمصرف انواع میوه ها و سبزیجات، از جمله توت فرنگی فوایدی بی پایان در پی دارد. با خوردن خوراکی های گیاهی، خطر بیماری های قلبی، دیابت و سرطان کاهش می یابد. همچنین مصرف مقادیر بالای میوه و سبزیجات برای سلامت پوست و مو، افزایش انرژی و کاهش وزن مفید می باشد. سکته مغزی و توت فرنگی  آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توت فرنگی باعث کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می نمایند.سرطان و توت فرنگی همانطور که در بالا گفته شد، توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان هایی بوده که در برابر رادیکال های آزاد عمل کرده، رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و باعث کاهش التهاب بدن می شود. خون و توت فرنگی توت فرنگی نقش مهمی در خونسازی بدن دارد و از خاصیت ضدعفونی کننده ای برخوردارست. علاوه بر اینها خوردن توت فرنگی باعث پاک شدن خون از مواد مضر و زاید مثل اوره، اسیداوریک و چربی می شود و نیز درمان کننده نقرس است. همچنین کسانی که سل دارند و یا روماتیسم و اشخاص ضعیف و کم خون می توانند از توت فرنگی استفاده کنند یک ساعت قبل از غذا.   خواص توت فرنگی,هشدارهایی درباره استفاده از توت فرنگی   توت فرنگی سموم دفع آفات از آنجا که سطح توت فرنگی دارای خلل و فرج فراوانی است و پوست یکنواختی ندارد، سموم دفع آفاتی که برای پرورش این میوه به کار برده می شود، به راحتی در آن نفوذ کرده و باقی می ماند و به راحتی نیز از آن خارج نمی شود. از این رو، شستن این میوه با آب خالی نمی تواند سموم را از روی آن پاک کند، لذا باید باغداران و تولید کنندگان این میوه استانداردهایی را همواره مد نظر داشته باشند. به طور مثال، سم پاشی میوه ها در زمانی باشد که سموم فرصت کافی برای تجزیه را داشته باشند. حتما با خود می گویید مگر سمومی که به میوه ها زده می شوند، پس از مدتی از بین می روند؟ در پاسخ باید بگوییم بله. بر خلاف روزگار قدیم، امروزه از سمومی استفاده می شود که پس از گذشت چند روز، به طور کامل تجزیه شده و دیگر عوارض جانبی را که سموم قدیمی به همراه داشتند، در بدن ایجاد نخواهند کرد. اما بسیاری از مواقع تولید کنندگان به دلیل بی توجهی به استانداردهای مصرف این ترکیبات، مخاطراتی را متوجه مصرف کنندگان خواهند کرد. هشدارهایی درباره توت فرنگی به نقل از میهن مگ : امروزه، به طور کلی برای پرورش گیاهان از سمومی استفاده می شود که پس از گذشت یک هفته تا 10 روز خود به خود تجزیه می شوند و اگر پس از این مدت میوه خورده شود، دیگر عوارض جانبی را برای مصرف کننده آن باقی نخواهد گذاشت. اما از آن جایی که باغداران برای بیشتر ماندن این میوه در بازار، پیش از برداشت و در زمان عرضه، توت فرنگیی ها را سم پاشی می کنند، این سموم در میوه باقی مانده و در بافت آن نیز نفوذ می کنند و فرصت کافی برای تجزیه نخواهند داشت، به این ترتیب عوارض جبران ناپذیری را برای بدن به همراه می آورند. حتما می گویید اگر 20 روز طول بکشد تا این میوه بعد از برداشت به دست مصرف کننده برسد، دیگر خبری از این ترکیبات زیانبار نخواهد بود. باید در جواب به شما بگوییم که: چون این میوه بسیار ظریف بوده و زود فاسد می شود، پس از برداشت نمی توان مدت زیادی آن را نگه داشت، بلکه باید سریعا به فروش رسانید و به دست مصرف کننده رساند. در نتیجه در درازمدت انواع سرطان ها می تواند گریبان مصرف کنندگان این دسته از میوه ها را بگیرد. توت فرنگی های گلخانه ای نکته دیگر درباره توت فرنگی های گلخانه ای و این است که بسیاری از شما تصور می کنید، محصولات گلخانه ای بسیار زیانبارتر هستند. به طور کلی، در روش گلخانه ای به علت قابل کنترل بودن دمای محیط، می توان در هر فصل سال حتی فصل سرما، محصولاتی را پرورش داد که در شرایط عادی قابل پرورش نیستند، به طور مثال، خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای و این روزها توت فرنگی گلخانه ای. اما مشکل اساسی این دسته از میوه ها، سم پاشی های غیراستاندارد و بی موقع است که می تواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد و از آنجا که کنترل ناقصی بر این موضوع وجود دارد، به سالم بودن این دسته از محصولات، اعتماد کمی می توان داشت. البته این معضل درباره محصولات مزرعه ای نیز وجود دارد ، یعنی نباید تنها به نوع گلخانه ای شک کرد. حتما با خود می گویید، می توان با استفاده از مواد ضد عفونی کننده در هنگام شست و شوی میوه ها ، تا حدودی از میزان این سموم کاست؟ باید به شما بگوییم، این ترکیبات برای از بین بردن میکروب ها و انگل ها مفیدند و نمی توانند سمومی را که تا حدودی در بافت میوه نفوذ کرده است، از بین ببرند. علاوه بر این، استفاده از این ترکیبات و یا قرار دادن طولانی مدت توت فرنگی ها در آب به دلیل نداشتن پوست محافظ، می تواند بافت میوه را متلاشی کرده و این ترکیبات شیمیایی نیز به بافت میوه نفوذ کنند، لذا نه تنها مشکل حل نمی شود، بلکه بیشتر هم می شود. توت فرنگی پس تنها راه برای داشتن توت فرنگی های سالم تر و مطمئن تر، داشتن کنترل بیشتر مراجع ذی ربط بر فعالیت پرورش دهندگان این میوه است تا به رعایت استانداردها، توجه ویژه ای داشته باشند. منبع:تبیان ویرایش و تلخیص:میهن مگ مطالب مرتبط هشداری درباره ی استفاده از توت فرنگی خواص تره فرنگی، تره فرنگی، فواید تره فرنگی، خاصیت تره فرنگی توت فرنگی، خواص توت فرنگی، خاصیت توت فرنگی، فواید توت فرنگی استفاده از توت فرنگی و این فواید نکاتی درباره ی خواص نخود فرنگی خواص توت فرنگی,هشدارهایی درباره استفاده از توت فرنگی گردآوری توسط بخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین