counter create hit

مطالب مرتبط:
خوابیدن پس از صرف غذا باعث این بیماری می شود

خوابیدن پس از صرف غذا باعث این بیماری می شود

یک متخصص طب سنتی ضمن ارایه توضیحاتی درباره چگونگی استفاده از مواد غذایی در گروه‌های سنی مختلف، تاکید کرد که بلافاصله پس از صرف غذا نباید خوابید. تیتر 20 - یک متخصص طب سنتی ضمن ارایه توضیحاتی درباره چگونگی استفاده از مواد غذایی در ...

پروبیوتیک، آنچه که شما باید در مورد پروبیوتیک ها بدانید

پروبیوتیک، آنچه که شما باید در مورد پروبیوتیک ها بدانید

پروبیوتیک، آنچه که شما باید در مورد پروبیوتیک ها بدانید -آکا سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم پروبیوتیک، آنچه که شما باید ...

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن از جمله فواید عرق کاسنی تصفیه خون و شستشوی کبد است.  ...

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خواص مفید میوه و آبمیوه در ...

خواص درمانی خرمالو یکی از میوه های بسیار خوشمزه!

خرمالو ۲۱درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین سی را تامین می کند و به علت داشتن ویتامین سی در پیشگیری از سرما خوردگی و درمان آن و تقویت دستگاه ایمنی بدن موثر است . نوشته خواص درمانی خرمالو یکی از میوه های بسیار خوشمزه! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

هنگام بارداری چه نوع ماهی را نباید خورد؟

ماهی هایی که خانمها باردار باید استفاده کنند ماهی منبعی از پروتئین، آهن، روی و امگا 3 است و ماهی می تواند مواد مغذی ضروری را بری رشد نرمال جنین مهیا کند.همچنین اسیدهای چرب امگا سه موجود در ماهی از جمله دی اچ ای می تواند به رشد بهتر مغز جنین کمک کند. اما بع ...

عوارض رابطه مقعدی برای زنان و مردان

عوارض رابطه مقعدی برای زنان و مردان

عوارض رابطه مقعدی متاسفانه در سال های اخیر برقراری رابطه جنسی از راه مقعد بیشتر از قبل شده است که پزشکان و متخصصان توصیه نمی کنند. این نوع رابطه جنسی دارای خطرات و عوارضی است که در ادامه به تمام این موارد اشاره می کنی ...

دیستروفی عضلانی چیست؟ انواع آن و روش های درمان دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی چیست؟ انواع آن و روش های درمان دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی یکی از انواع بیماری های مادرزادی است که عضلات را تا چند برابر آسیب پذیر و ضعیف می کند. بروز این آسیب در اثر فقدان پروتئینی خاص به نام دیستروفین است که وجودش برای عملکرد طبیعی... ...

خواص گلاب برای سلامتی و زیبایی

لطفا منتظر باشید... ...

تغذیه سالم در تعطیلات

تغذیه سالم در تعطیلات

مهری میراحمدیان؛ کارشناس ارشد علوم تغذیه   تعطیلا ...

خوردن خوراکی هایی که با عسل خطرناک است!

غذاهای سرشار از فیبر در این مورد باید محدود شوند. علاوه بر فیبر برخی از روش های پخت مانند سرخ کردن، می تواند معده را اذیت کند. به صورت کربنات در آمدن و کافئین نیز می تواند مشکل به بار بیاورد. نوشته خوردن خوراکی هایی که با عسل خطرناک است! اولین بار ...

خواص آناناس؛ ۱۰ فایده باورنکردنی این میوه خوشمزه برای سلامتی

کریستف کلمب در بازگشت از سفر جنوب آمریکا، آناناس را با خود به اروپا آورد. در آن زمان آناناس به عنوان یک میوه ی عجیب وغریب و خارق العاده شناخته می شد و فقط در مهمانی های خاص سرو می شد. اما امروزه پیداکردن آناناس در فروشگاه ها و خانه ی بیشتر مردم دنیا کار دشوار ...

نسخه سلامتی برای نوروز

یکی از مشکلاتی که معمولا مردم در شب عید با آن مواجه هستند، خرید زیاد میوه و تغییر رنگ پیدا ...

توصیه های غذایی برای سفرهای نوروزی

در مسافرت اغلب خانواده ها به دلایل گوناگون مانند تنوع، نداشتن امکان تهیه غذا و قیمت نسبتا ارزان به ...

پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد!

پرتقال خونی غیر از شهرت خود به جهت آب میوه ی آن، همچنین در انواع سالاد، سس، برخی مارمالادها، شربت ها، بستنی، نوشابه ی ایتالیایی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. نوشته پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد! اولین بار در تغذیه ...

راهنمای کامل برای شناخت سکته ی مغزی

راهنمای کامل برای شناخت سکته ی مغزی

سکته ی مغزی یک مشکل جدی و یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در آمریکا است. سکته ی مغزی زمانی اتفاق می افتد که رگی خونی در مغز پاره و یا مسدود شود. اگر درمان صورت نگیرد سلول های مغز به سرعت شروع به مردن می کنند. نتیجه این اتفاق ناتوانی جدی بدنی و یا مرگ است. ...

سلامت خواص بادمجان

خواص سلامتی بادمجان

سلامت خواص بادمجان محل سلامت- بخش تغذیه سالم زندگی سالم سلامت خواص بادمجان صفحه اصلی مگ: خواص سلامتی بادمجان صفحه اصلی مگ: بادمجان با کالری پایین و.... عمدتا از کربوهیدرات ها و منبع قوی انرژی است بادمجان مانند سبزیجات در پخت و پز غذا و پخت و پز استفاده می شود این سبزی دوست داشتنی در انواع رنگهای قرمز، زرد، راه راه وجود دارد با این حال، انواع بنفش از محبوب ترین  نوع در سوپر مارکت ها است وقتی اکثر مردم به بادمجان فکر می کنند این تصویر که بادمجان معمولا به شکل تخم مرغ مانند با رنگ بنفش پر جنب و جوش به ذهن آنها می آید. به گزارش میهن مگ: با این حال، بادمجان در انواع اشکال و رنگ ها از کوچک و مستطیل، بلند و لاغر  وجود دارد مهم شکل و یا رنگ آن نیست تمام انواع بادمجان حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید و ترکیباتی است که به نفع سلامت انسان است این مقاله در مورد فواید تغذیه ای بادمجان سنتی بنفش رنگ تمرکز دارد. تجزیه مواد غذایی بادمجان یک فنجان بادمجان خام حاوی 20 کالری، 0.8 گرم پروتئین، 4.82 گرم کربوهیدرات، 0.15 گرم چربی و 2.5 گرم فیبر در رژیم غذایی دارد. هر وعده ( یک فنجان ) 10٪ از نیاز روزانه به فیبر، 5٪ پتاسیم، 3 درصد ویتامین C، 5 درصد ویتامین B-6، 1٪ آهن و 2٪ منیزیم را تامین می کند بادمجان نیز حاوی آنتوسیانین، ترکیبات که متعلق به یک کلاس از مواد شیمیایی گیاهی در حالت عادی به عنوان فلاونوئیدها شناخته شده است. این ترکیبات در بسیاری از غذاهای گیاهی و علاوه بر ارائه فواید سلامتی وجود دارند که آنها نیز به رنگ قابل تشخیص بسیاری از میوه ها و سبزیجات کمک می کند. در این مورد، آنتوسیانین ها رنگدانه های محلول در آب است که به بادمجان ترکیب ارغوانی تیره می دهد.بسیاری از فواید حاصل از بادمجان در پوست های گیاهی آن است پوست بادمجان پر از فیبر، پتاسیم و منیزیم و آنتی اکسیدان است و از نظر ظرفیت جذب رادیکالهای آزاد اکسیژن، بادمجان در میان 10 سبزیجات برتر قرار دارد. خواص درمانی مصرف بادمجان مدت طولانی است که مصرف انواع میوه و سبزیجات با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از شرایط پزشکی مرتبط با شیوه زندگی ارتباط دارد. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که افزایش مصرف غذاهای گیاهی مانند بادمجان خطر ابتلا به چاقی و مرگ و میر کلی، دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد سلامت قلب - فیبر، پتاسیم، ویتامین C، ویتامین B-6، محتوای آن ومواد مغذی گیاهی موجود در بادمجان، همه سلامتی قلب را پشتیبانی می کند. به گزارش مجله تغذیه بالینی آمریکا، خوردن غذاهای حاوی فلاونوئیدها با خطر کمتر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی وابسته است. مصرف حتی مقدار کمی از غذاهای غنی از فلاونویید ممکن است سبب سلامت انسان شود. مطالعات متعدد نشان می دهد که مصرف فلاونوئیدها شناخته شده به عنوان آنتوسیانین ها، نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ایفا کرده است. یک مطالعه خاص نشان داد که کسانی که بیش از سه وعده میوه و سبزیجات حاوی آنتوسیانین مصرف کنند خطر ابتلا به بیماری های قلبی نسبت به کسانی که مصرف کمتری دارند 34 درصد کمتر است. در مطالعه بالینی دیگر، محققان دریافتند که افزایش مصرف آنتوسیانین ها به طور قابل توجهی با کاهش فشار خون همراه بود کلسترول خون - تحقیقات در مورد اثرات مصرف بادمجان در مطالعات حیوانی نشان داده است که مصرف آب بادمجان در خرگوش با کلسترول بالا سبب کاهش معنی داری در وزن و سطح کلسترول خون خرگوش گردید. تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی ترکیبات فنلی در بادمجان نشان می دهد که سبزیجات حاوی مقادیر قابل توجهی از اسید کلروژنیک، یکی از قوی ترین جاذب رادیکال های آزاد موجود در گیاهان است. این اسید سبب کاهش سطح LDL و نیز به عنوان یک ضد میکروب، ضد ویروس و یک عامل ضد سرطانی عمل می کندسرطان-  پلی فنول در بادمجان دارای اثرات ضد سرطان است آنتوسیانین ها و عملکرد اسید کلروژنیک به عنوان آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی هستند آنها سلول های بدن را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد و به نوبه خود سبب جلوگیری از رشد تومور و تهاجم و گسترش سلول های سرطانی می شوند آنها همچنین آنزیم های سم زدا را در داخل سلول ها تحریک و سبب ترویج مرگ سلول های سرطانی می شوند.عملکرد شناختی - یافته های حاصل از مطالعات حیوانی نشان می دهد که ناسونین، آنتوسیانین موجود در پوست بادمجان، یک آنتی اکسیدان قوی است که چربی غشای سلولی در سلول های مغز را از آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند همچنین ثابت شده است به تسهیل حمل و نقل مواد مغذی به داخل سلول و خارج کردن ضایعات کمک می کند.تحقیقات همچنین نشان داده اند که آنتوسیانین ها سبب مهار التهابات عصبی و تسهیل جریان خون به مغز می شود این به جلوگیری از اختلالات روانی وابسته به سن کمک می کند و همچنین حافظه را بهبود می بخشد. مدیریت وزن و سیری - بادمجان دارای فیبرهای غذایی است که معمولا به عنوان عوامل مهم در کنترل وزن و به عنوان عامل حجیم در دستگاه گوارش شناخته شده است این ترکیبات سبب افزایش سیری و کاهش اشتها می شود و به شما احساس سیر بودن و در نتیجه سبب کاهش مصرف کلی کالری می شود از آنجا که بادمجان در حال حاضر حاوی کالری پایین است بخش بزرگی از یک رژیم غذایی کم کالری سالم می باشد.مو و ناخن - به یاد داشته باشید که محتوای آب بالا، مقادیر زیادی از فیبر و مواد مغذی و مواد معدنی در بادمجان برای تغذیه مو و ناخن ها مفید است. کمک به ترک سیگار - اگر سیگار می کشید، در اینجا خبر خوب این است بادمجان حاوی مقدار کمی از نیکوتین و لذا می تواند به کاهش میل شدید شما به سیگار کمک کند. نکاتی در هنگام خرید بادمجان هنگام خرید بادمجان آنهایی که تا حدودی سنگین می باشد را انتخاب کنید. از مصرف بادمجان هایی که پژمرده، کبود، یا تغییر رنگ داده اجتناب کنید. پوست باید دارای یک رنگ شدیداً بنفش، صاف و براق باشد. بادمجان باید تا موقع مصرف در یخچال ذخیره شود و در ذخیره سازی آن، پوست باید دست نخورده  باشد برای برش آن از چاقو با فولاد ضد زنگ به جای فولاد کربن دار، به منظور جلوگیری از واکنش با مواد شیمیایی گیاهی در آن استفاده کنید. خطرات سلامتی مصرف بادمجان تحقیقات نشان می دهد که پلی فنل های موجود در بادمجان سبب طعم تلخ آن است و بدان معنی است که بادمجان با بالاترین سطوح آنتی اکسیدان ها نیز تلخ ترین و به ناخوشایندی غذا کمک می کند با این حال، دانشمندان امیدوارند که قادر به بهبود ژنتیکی بادمجان به طوری که آنها حاوی سطوح بالایی از مواد مغذی مفید باقی بمانند. مشخص شده است که ناسونین، یک ترکیب از انواع خاص فیتوکمیکال موجود در بادمجان است که با آهن متصل شده و آن را از سلول حذف می کند لذا در کسانیکه سطح آهن پایین دارند توصیه نمی شود.بادمجان نیز حاوی اگزالات هایی است که می تواند به شکل گیری سنگ کلیه کمک کند سنگ کلیه می تواند به نفروپاتی اگزالات حاد و یا حتی سبب مرگ کلیه شود مصرف غذاهای حاوی اگزالات ها، مانند بادمجان برای کسانی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستند توصیه نمی شود و این نشان می دهد که افراد مبتلا به سنگ کلیه باید مصرف غذاهای دارای اگزالات را محدود کنند.مطالب مرتبط خواص گریپ فروت مزایای پرتقال برای سلامتی فواید هلو چیست فواید کیوی چیست فواید کرفس در سلامتی بدن فواید طالبی چیست فواید روغن زیتون در سلامتی چیست؟ .منبع : مطالب مرتبط خواص بادمجان | خاصیت بادمجان برای لاغری و تناسب اندام و کاهش وزن خواص بادمجان خواص بی نظیر بادمجان نحوه مصرف و خواص بادمجان خواص بادمجان در درمان بیماری صرع خواص سلامتی بادمجان گردآوری توسط بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین