counter create hit

مطالب مرتبط:
خوابیدن پس از صرف غذا باعث این بیماری می شود

خوابیدن پس از صرف غذا باعث این بیماری می شود

یک متخصص طب سنتی ضمن ارایه توضیحاتی درباره چگونگی استفاده از مواد غذایی در گروه‌های سنی مختلف، تاکید کرد که بلافاصله پس از صرف غذا نباید خوابید. تیتر 20 - یک متخصص طب سنتی ضمن ارایه توضیحاتی درباره چگونگی استفاده از مواد غذایی در ...

فواید نوشیدن آب کافی

فواید نوشیدن آب کافی

فواید نوشیدن آب کافی سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم فواید نوشیدن آب کافی ...

پروبیوتیک، آنچه که شما باید در مورد پروبیوتیک ها بدانید

پروبیوتیک، آنچه که شما باید در مورد پروبیوتیک ها بدانید

پروبیوتیک، آنچه که شما باید در مورد پروبیوتیک ها بدانید -آکا سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم پروبیوتیک، آنچه که شما باید ...

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن از جمله فواید عرق کاسنی تصفیه خون و شستشوی کبد است.  ...

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد

میوه به نسبت آبمیوه فیبر بالاتری دارد -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خواص مفید میوه و آبمیوه در ...

خواص درمانی خرمالو یکی از میوه های بسیار خوشمزه!

خرمالو ۲۱درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین سی را تامین می کند و به علت داشتن ویتامین سی در پیشگیری از سرما خوردگی و درمان آن و تقویت دستگاه ایمنی بدن موثر است . نوشته خواص درمانی خرمالو یکی از میوه های بسیار خوشمزه! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

هنگام بارداری چه نوع ماهی را نباید خورد؟

ماهی هایی که خانمها باردار باید استفاده کنند ماهی منبعی از پروتئین، آهن، روی و امگا 3 است و ماهی می تواند مواد مغذی ضروری را بری رشد نرمال جنین مهیا کند.همچنین اسیدهای چرب امگا سه موجود در ماهی از جمله دی اچ ای می تواند به رشد بهتر مغز جنین کمک کند. اما بع ...

عوارض رابطه مقعدی برای زنان و مردان

عوارض رابطه مقعدی برای زنان و مردان

عوارض رابطه مقعدی متاسفانه در سال های اخیر برقراری رابطه جنسی از راه مقعد بیشتر از قبل شده است که پزشکان و متخصصان توصیه نمی کنند. این نوع رابطه جنسی دارای خطرات و عوارضی است که در ادامه به تمام این موارد اشاره می کنی ...

دیستروفی عضلانی چیست؟ انواع آن و روش های درمان دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی چیست؟ انواع آن و روش های درمان دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی یکی از انواع بیماری های مادرزادی است که عضلات را تا چند برابر آسیب پذیر و ضعیف می کند. بروز این آسیب در اثر فقدان پروتئینی خاص به نام دیستروفین است که وجودش برای عملکرد طبیعی... ...

خواص گلاب برای سلامتی و زیبایی

لطفا منتظر باشید... ...

تغذیه سالم در تعطیلات

تغذیه سالم در تعطیلات

مهری میراحمدیان؛ کارشناس ارشد علوم تغذیه   تعطیلا ...

خوردن خوراکی هایی که با عسل خطرناک است!

غذاهای سرشار از فیبر در این مورد باید محدود شوند. علاوه بر فیبر برخی از روش های پخت مانند سرخ کردن، می تواند معده را اذیت کند. به صورت کربنات در آمدن و کافئین نیز می تواند مشکل به بار بیاورد. نوشته خوردن خوراکی هایی که با عسل خطرناک است! اولین بار ...

از فواید بی نظیر چای سفید چه می دانید؟

از فواید بی نظیر چای سفید چه می دانید؟

وقتی که به چای‌های مناسب برای لاغری یا کاهش وزن فکر می‌کنیم، چای سبز عمدتا اولین چیزی است که به ذهن‌مان می‌رسد. تیتر20 - وقتی که به چای‌های مناسب برای لاغری یا کاهش وزن فکر می‌کنیم، چای سبز عمدتا اولین چیزی است که به ذهن‌مان می‌رسد ...

خواص آناناس؛ ۱۰ فایده باورنکردنی این میوه خوشمزه برای سلامتی

کریستف کلمب در بازگشت از سفر جنوب آمریکا، آناناس را با خود به اروپا آورد. در آن زمان آناناس به عنوان یک میوه ی عجیب وغریب و خارق العاده شناخته می شد و فقط در مهمانی های خاص سرو می شد. اما امروزه پیداکردن آناناس در فروشگاه ها و خانه ی بیشتر مردم دنیا کار دشوار ...

نسخه سلامتی برای نوروز

یکی از مشکلاتی که معمولا مردم در شب عید با آن مواجه هستند، خرید زیاد میوه و تغییر رنگ پیدا ...

توصیه های غذایی برای سفرهای نوروزی

در مسافرت اغلب خانواده ها به دلایل گوناگون مانند تنوع، نداشتن امکان تهیه غذا و قیمت نسبتا ارزان به ...

پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد!

پرتقال خونی غیر از شهرت خود به جهت آب میوه ی آن، همچنین در انواع سالاد، سس، برخی مارمالادها، شربت ها، بستنی، نوشابه ی ایتالیایی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. نوشته پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد! اولین بار در تغذیه ...

راهنمای کامل برای شناخت سکته ی مغزی

راهنمای کامل برای شناخت سکته ی مغزی

سکته ی مغزی یک مشکل جدی و یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در آمریکا است. سکته ی مغزی زمانی اتفاق می افتد که رگی خونی در مغز پاره و یا مسدود شود. اگر درمان صورت نگیرد سلول های مغز به سرعت شروع به مردن می کنند. نتیجه این اتفاق ناتوانی جدی بدنی و یا مرگ است. ...

خواص روغن آووکادو

خواص روغن آووکادو

با تشکر از سس و guacamole یک سس بر اساس خودرو و غیره. شما احتمالا دور محبوب آشنا. اما شما تا کنون روغن آووکادو امتحان کنید ؟ من نمی دانم این مرد نیز در اینجا ؟ قبلا خودکار غنی از مواد مغذی از مواد غذایی بهداشت رتبه بندی. با توجه به این که جای تعجب و شگفتی ندارد و روغن آن را به عنوان یکی از پنج سالم روغن کاربر. مطالعات.مزایای روغن آووکادو عبارتند از: پیشگیری از توسعه دیابت، کلسترول بالا، سطوح تری گلیسیرید بالا و چاقی می دانند. روغن آووکادو حتی به دلیل توانایی اثبات شده خود برای مقابله با اثرات منفی آرتروز، در فرانسه وضعیت داروی تجویزی را به دست آورده است. این گزینه تنها یکی از دلایل موجود برای استفاده کردن از روغن آووکادو در کنار روغن هایی همچون روغن نارگیل است. همچنین بخوانید: خواص میوه آووکادو ۵ خاصیت روغن آووکادو برای سلامتی: فشار خون را پایین می آورد: روغن آووکادو برای افرادی که به دنبال کاهش طبیعی فشار خون یا حفظ فشار خون طبیعی خود هستند، انتخاب هوشمندانه ای است. چربی های تک غیر اشباع موجود در روغن آووکادو می تواند مزایای زیادی بر روی فشار خون داشته باشد و اگر به تعادل مصرف گردد مزایایی هم برای قلب خواهد داشت. یکی از مطالعات منتشر شده در مجله آمریکایی Medical Association نشان می دهد که برای داشتن رژیم غذایی سالم تر، جایگزینی جزئی کربوهیدرات با پروتئین یا چربی تک غیراشباع می تواند فشار خون را پایین تر بیاورد، سطح لیپید را بهبود ببخشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. نشانه های آرتروز را بهبود می بخشد: آرتروز که یک نوع بیماری مفصلی است باعث تورم و درد در مفاصل می شود. این بیماری را می توان به عنوان استئوآرتریت یا آرتریت روماتوئید طبقه بندی کرد. استئوآرتریت زمانی رخ می دهد که غضروف های بین مفاصل از بین می روند و همین امر باعث ایجاد التهاب و درد می شود.این نوع از آرتروز معمولا در مفاصلی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد(مثل زانو،کفل، ستون فقرات و دست) دیده می شود. آرتریت روماتوئید به خاطر مشکلات خود ایمنی ایجاد می شود که در آن گلبول های سفید غضروف را تخریب می کنند. در فرانسه، ASU عصاره ای است که از ترکیب آووکادو و عصاره روغن سویا ایجاد می شود و وضعیت داروی تجویزی را برای درمان استئوارتریت زانو و کفل به دست آورده است. در دانمارک نیز ASU به عنوان مکمل غذایی برچسب خورده است. این موضوع به خاطر اثرات ضدالتهابی و توانایی آن برای تحریک رشد غضروف ها و ترمیم آن هاست. ASU در آزمایشگاه و مطالعات حیوانی مورد بررسی قرار گرفته است. هر دوی این مطالعات نشان دهنده اثرات ضد التهابی آن و تاثیر تحریکی بر روی مولکول های بافت های همبند است. مطالعات بالینی مختلفی انجام شده و این مطالعات نشان می دهد ASU اثر مثبتی بر روی نشانه های استئوآرتریت کفل و زانو دارد. بنابراین می توان روغن آووکادو را به عنوان یک ماده ارزشمند برای رژیم غذایی افراد مبتلا به آرتروز دانست. خواص روغن آووکادو برای پوست: روغن آووکادو برای پسوریازیس و سایر مشکلات پوستی مفید است. بیش از ۶ میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا مبتلا به بیماری پسوریازیس هستند. این بیماری ممکن است در هر سنی ایجاد شود هرچند پسوریازیس در دوران نوجوانی و سالخوردگی به نظر رایج تر است. پسوریازیس یک مشکل پوستی رایج است که در آن سلول های پوستی مرده، خشک و خشن بر روی پوست ایجاد می شود. این موارد همانند نواحی برجسته قرمزی- صورتی هستند که با پوسته های نقره ای و مرزهای قرمز رنگ پوشیده می شوند. مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۱ که در مجله Dermatology منتشر شد، نشان می دهد کرم حاوی ویتامین B12 که در روغن آووکادو نیز موجود است، می تواند درمان موضعی طولانی مدتی برای پسوریازیس باشد. بیماران مبتلا به این بیماری که کرم حاوی روغن آووکادو را برای ۱۲ هفته مورد استفاده قرار دادند، بهبود مداومی را در طول دوره درمانی از خود نشان دادند. روغن آووکادو نقش مهمی در رژیم غذایی افراد مبتلا به پسوریازیس دارد و می تواند درمان خوبی برای آن باشد. سلامت قلب و کاهش کلسترول با روغن آووکادو روغن آووکادو یک ماده غذایی کاهش دهنده کلسترول است زیرا اسید اولئیک تک غیر اشباع زیادی در آن وجود دارد و همین امر باعث می شود انتخاب خوبی برای سلامت قلب باشد. اسید اولئیک همانند سایر اسیدهای چرب امگا۹، می تواند با افزایش سطح HDL، خطر ابتلا به بیمار یهای قلبی را کاهش دهد. همانطور که می دانید HDL کلسترول خوب در بدن است. اولئیک اسید در روغن آووکادو می تواند LDL که کلسترول بد در خون است را کاهش دهد. شواهد موجود نشان می دهد استفاده از اسیدهای چرب تک غیر اشباع اثر مثبتی بر روی کاهش خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونری قلب دارد. شواهد موجود از مطالعات بالینی کنترل شده نشان می دهد اسید چرب تک غیر اشباع بر روی فاکتورهای خطر بیماری های قلبی اثر مثبت می گذارد و آن ها را کاهش می دهد. روغن اووکادو جذب مواد مغذی را بیشتر می کند: بر اساس مطالعه منتشر شده در مجله Journal of Nutrition، اضافه کردن روغن آووکادو به وعده های غذایی می تواند جذب کارتنوئیدها در غذا را افزایش دهد. کارتنوئیدها آنتی اکسیدان های افزایش دهنده سلامتی هستند که محلول در چربی اند و برای جذب موثر به چربی نیاز دارند. مطالعه انجام شده نشان داد که اضافه کردن روغن آووکادو به سالاد می تواند جذب آلفا کاروتن، بتا کاروتن و لوتئین را افزایش دهد. کارتنوئیدهای خوراکی می توانند مزایای زیادی برای بدن داشته باشند و خطر ابتلا به سرطان های خاص و بیماری های چشمی را کاهش دهند. عوارض جانبی احتمالی روغن آووکادو: اگر به آووکادو حساسیت دارید باید از مصرف خارجی یا خوراکی این روغن اجتناب کنید. علاوه بر این افرادی که به لاتکس حساسیت دارند ممکن است به آووکادو و روغن آن نیز حساسیت داشته باشند. حساسیت به لاتکس به غذاهای خاصی همچون آووکادو، موز، کیوی و سایر موارد مرتبط است زیرا این غذاها موادی در خود دارند که در لاتکس نیز یافت می شود. اگر به لاتکس حساسیت دارید ممکن است به روغن آووکادو نیز حساسیت داشته باشید. آووکادو می تواند تاثیر وارفارین را کاهش دهد. وارفارین رقیق کننده خون است که برای کندتر کردن لخته خون استفاده می شود. اگر رقیق کننده خون مصرف می کنید قبل از مصرف روغن آووکادو با پزشک خود مشورت نمایید. نوشته خواص روغن آووکادو اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.